fbpx

REVIEWS

Escapetalk

Facebook

Google

Tripadvisor

Reviews en Recensies

Wil jij weten wat anderen vonden van hun bezoek aan Escape Room Inferno? Lees hier de recensies en reviews van Facebook en Google. Ben jij al geweest en wil je anderen laten weten wat je van ons vond? laat dan een review achter op een van de onderstaande sites. Op die manier kunnen we nog meer mensen laten weten dat ze ons team moeten komen versterken!

Facebook

Google

Escapetalk

TripAdvisor

Escape Room ervaring

Escape rooms zijn een relatief nieuw begrip in de wereld. De eerste Escape Room van Nederland opende pas kort geleden in 2013. Het fenomeen is sindsdien bezig aan een stevige opmars. Wij speelden onze eerste Escape Room in 2014. Samen met 2 andere vrienden (Dennis en Tim) hebben we inmiddels rond de 35 Escape Rooms van binnen gezien.

Nieuw idee: spanning en beleving

Begin 2018 dronken we in de Leidse binnenstad een biertje in de kroeg. We hadden die middag een Escape Room gespeeld en praatten nog wat na over wat we hadden meegemaakt. Tijdens deze borrel kwamen we op het idee om zelf een Escape Room te ontwikkelen.

De nadruk moest daarbij volgens ons komen te liggen op meer spanning en beleving. En met welk thema kun je meer spanning opvoeren dan in een Escape Room waar brand is? Hoe spannend zou het zijn als je niet moet ‘escapen’ van het vuur, maar in de huid kruipt van iemand die het gevaar juist opzoekt?

INFERNO

Wat begon als een wild idee in een Leidse kroeg, is uitgegroeid tot ‘INFERNO’. Met deze nieuwe Escape Room-belevenis heeft iedereen de mogelijkheid om een keer in de schoenen te staan van een echte brandweerheld. A day in the life of heroes.