fbpx

ESCAPE ROOM

INFERNO

A DAY IN THE LIFE OF HEROES

ReserverenContact

ESCAPE ROOM

INFERNO

A DAY IN THE LIFE OF HEROES

ReserverenContact

ESCAPE ROOM

INFERNO

A DAY IN THE LIFE OF HEROES

ReserverenContact

 Tijdsduur:

65 minuten

 Team:

2-6 personen

 Ontsnappingen:

61 %

 Record:

40:11 minuten

 Tijdsduur:

65 minuten

 Team:

2-5 personen

 Ontsnappingen:

61 %

 Record:

40:11 minuten

escape room

INFERNO


A day in the life of heroes

Bij escape room INFERNO draai je met jouw team een dienst als invalploeg bij de brandweer Oudeland in Katwijk aan Zee. Nadat de dienst is begonnen krijg je een uitruk en ga je met jouw team een brandend gebouw betreden en probeer je op tijd de brand te blussen voordat het gebouw instort. Om steeds verder het pand in te komen, opzoek naar deze brand, zul je diverse uitdagende puzzels moeten zien op te lossen. Durf jij de uitdaging aan?

escape room INFERNO
escape room INFERNO
escape room INFERNO
escape room INFERNO
escape room INFERNO
escape room INFERNO
escape room INFERNO
escape room INFERNO

Escape Room Experience

INFERNO is een escape room waar de nadruk voornamelijk ligt op de beleving. Dit hebben wij proberen neer te zetten door je, vanaf het moment dat je binnenkomt, mee te nemen in het leven van een brandweerman- of vrouw. Bij binnenkomst stap je de wachtruimte van de brandweerkazerne van de brandweer Oudeland binnen. Zodra er een melding binnenkomt haast je je naar de kleedkamers waar je een brandveilige overall aantrekt en wacht op verdere instructies. Tijdens de uitruk sta je in contact met de brandweercommandant die jou en jouw team begeleidt.

Over INFERNO

INFERNO is een passieproject van Tim Bellekom, wil je hier meer over weten? Je leest meer op de pagina ‘Over ons’. Escape room INFERNO is een onderdeel van Timed Adventures.

De minimale leeftijd om INFERNO te spelen is 12 jaar. Wanneer u met jongere kinderen komt spelen, raden wij u aan om INFERNO KIDS te spelen of om eerst contact met ons op te nemen.

Tarieven


Wat zeggen onze klanten


Brigitta

@Escapetalk

15 maart 2024

Wat een geweldige escaperoom!

“Wij deden als gezin van vier voor het eerst een escaperoom maar volgens mij hebben wij gelijk de beste uitgekozen, want wat een mooie escaperoom. Je merkt aan alles dat deze escaperoom met liefde is gemaakt. Lekker moeilijk ook voor ons als beginners maar al met al toch niet slecht gedaan. Dit smaakt naar meer!”

Melanie

@Escapetalk

31 maart 2024

Geweldig

“Wat hebben wij genoten van deze escaperoom! Wat een aankleding, Wat een beleving! Het was echt prachtig.
Alles klopt in deze escaperoom! Vanaf de ontvangst tot het weggaan!“

16 januari 2024

Prachtige kamer, met passie gemaakt en beheerd

“Topkamer! Simple as that. Heel gezellig met de eigenaar staan praten vooraf en naderhand, daaruit merk je met hoeveel toewijding en passie er aan deze kamer gewerkt is. Dat vertaald zich ook naar de kamer zelf, het is een geloofwaardig verhaal met een uniek thema. Op alle details is gelet en de kamer verkeerd in goede conditie. Dit was er ééntje die al wat langer op de lijst stond en waarvan ik niet zo goed wist wat ik zou kunnen verwachten. Maar deze ervaring heeft alle verwachtingen overtroffen. Super!”

Boek je afspraak


Wat leuk dat je de uitdaging aan durft en je met jouw team wilt aanmelden.
Reserveren kan eenvoudig door op de onderstaande knop te klikken, je gaat dan naar onze boekingsmodule waar je in drie eenvoudige stappen je afspraak boekt.

Escape room INFERNO boeken

Online kan je tot 24 uur van te voren boeken. Wil je binnen 24 uur nog komen spelen? Neem dan direct contact met ons op via 0615130104.

Heb je nog vragen?


Neem gerust contact met ons op of kijk of je vraag misschien tussen onze veelgestelde vragen staat.

Contact


    Escape room INFERNO

    Wethouder D Ouwehandstraat 9A
    Katwijk aan Zee