fbpx

Veelgestelde vragen


Hier vindt u een greep uit de vragen die ons regelmatig gesteld worden. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Over INFERNO

Wat is een escape room?

Een escape room (ook wel escape challenge, escape game, exit game, ontsnappingsspel of ontsnapkamer) is een interactief spel op een fysieke locatie waarbij een groep mensen samen puzzels, raadsels en uitdagingen ontdekken en proberen op te lossen binnen een bepaalde tijd (meestal een uur).

Met hoeveel personen kan ik komen spelen?

Escape room Inferno is te spelen met minimaal 2 en maximaal 6 personen. Voor de beste beleving en ervaren groepen raden wij aan om met 4 personen te komen spelen.

Vanaf welke leeftijd is jullie escape room geschikt?

Escape room Inferno is te spelen vanaf 12 jaar onder begeleiding van minimaal 2 volwassenen.

Is jullie escape room te spelen als je zwanger bent?

Escape room Inferno is te spelen als je zwanger bent. Of je ook daadwerkelijk kan spelen ligt helemaal aan jezelf en hoe je je eigen zwangerschap ervaart. Als je toch wilt komen spelen maar verwacht bepaalde handelingen niet uit te kunnen voeren bespreek dit dan van te voren met de gamemaster zodat hij hier rekening mee kan houden.

Is jullie escape room te spelen als je slecht ter been bent?

Escape room Inferno is te spelen als je slecht ter been bent. Als je verwacht dat je bepaalde handelingen niet kan uitvoeren bespreek dit dan van te voren met de gamemaster zodat hij hier rekening mee kan houden.

In welke talen is jullie escape room te spelen?

Escape room Inferno is te spelen in het Nederlands en in het Engels. Standaard speel je in het Nederlands. Als je liever in het Engels wilt spelen geef dit dan aan in het boekingsproces.

Hebben jullie airco?

Er is een airconditioning systeem aanwezig.

Boeken

Hoe kan ik boeken?

Boeken kan eenvoudig via het boekingsformulier op onze website.

Wanneer kan ik boeken?

Boeken via onze website kan van 6 maanden tot 24 uur van te voren.

Kan ik ook last-minute boeken?

Dat kan zeker! Wil je binnen 24 uur van te voren komen spelen bel ons dan op 06-15130104.

Hoe kan ik betalen?

Betalen via onze website kan eenvoudig via iDeal. Voor last-minute afspraken en afspraken die gemaakt worden vanuit het buitenland bieden wij de optie op contant af te rekenen voorafgaand aan de afspraak.

Er is iets fout gegaan tijdens het betalen, wat moet ik nu doen?

Dit kan gebeuren, je afspraak gaat in ieder geval niet verloren. Het beste kan je ons even bellen op 06-15130104 of een e-mail sturen naar info@timed-adventures.nl.

Kan ik korting krijgen?

Voor leuke acties en aanbiedingen kunt u het beste onze Facebook pagina in de gaten houden.

Verkopen jullie cadeaubonnen?
Wij verkopen cadeaubonnen, dit kan via INFERNO cadeaubon. Onze cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig, je kan dus zelf beslissen wanneer je deze verzilvert.
Hoe verzilver ik een kortingscode of cadeaubon?

Dit kan in de 3e stap van het boekingsproces op onze website. Klik in het gedeelte “Overzicht van je afspraak” op “Cadeaukaart of kortingscode invoeren”. Vul vervolgens bij “Code toevoegen” de code in en bevestig door op de knop “Toevoegen” te klikken. Als je een geldige code hebt ingevoerd word de waarde van de cadeaukaart of kortingscode van het totaalbedrag afgetrokken.

Kan ik ook zakelijk boeken?

Dat kan zeker! U kunt in dit geval het beste een e-mail sturen met wanneer u wilt komen spelen en uw NAW-gegevens zodat wij u een factuur kunnen sturen met uw juiste gegevens.

Na het boeken

Ontvang ik een bevestiging van mijn boeking?

Direct na het boeken ontvang je een bevestiging van de boeking en op de dag voorafgaande aan de boeking ontvang je nog een herinnering. Mocht je in de tussentijd vragen hebben dan kan je ons een e-mail sturen.

Kan ik mijn afspraak aanpassen?

Dit kan kosteloos tot 7 dagen voor de speeldatum. Neem hiervoor contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@timed-adventures.nl of door ons te bellen op 06-15130104. Bij wijzigingen tussen 24 uur en 7 dagen voor de speeldatum zijn wij genoodzaakt 50% van het aankoopbedrag in rekening te brengen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Dit kan kosteloos tot 7 dagen voor de speeldatum. Neem hiervoor contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@timed-adventures.nl of door ons te bellen op 06-15130104. Bij annuleringen binnen 7 dagen voor de speeldatum zijn wij genoodzaakt het gehele aankoopbedrag in rekening te brengen.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Zorg ervoor dat je 10 minuten voor aanvang van je dienst aanwezig bent, wanneer je eerder bent is de kans aanwezig dat je voor een dichte deur komt te staan omdat wij nog bezig zijn de kamer gereed te maken voor het spel.

Ik ben iets later, is dat een probleem?

Dat is geen probleem. Bel ons wel even dat je wat later bent, dit kan op 06-15130104. Houdt er wel rekening mee dat de tijd dat je later bent van je speeltijd afgaat! Wanneer je meer dan 15 minuten na aanvang van je dienst aanwezig bent kunnen wij je dienst helaas niet meer starten en zijn wij genoodzaakt het gehele aankoopbedrag in rekening te brengen.

Hoe kan ik jullie vinden?

De kazerne Oudeland staat in Katwijk aan Zee op het adres Wethouder D. Ouwehandstraat 9A. Loop door de steeg rechts van huisnummer 9 naar het bakstenen gebouw. Loop via de brandtrap omhoog, de ingang bevindt zich op de eerste etage. Mocht je problemen hebben om de ingang te vinden bel ons dan op 06-15130104.

Waar kan ik parkeren?

In de Wethouder D. Ouwehandstraat is parkeren exclusief voor vergunninghouders. Er kan geparkeerd worden in de Parklaan. Aan de kant van de huizen is het betaald parkeren en aan de overkant gratis.
Ook in de naastgelegen Nachtegaallaan kan gratis geparkeerd worden. Vanaf hier is het 3 minuten lopen. Mocht hier onverhoopt geen plek zijn, dan kan ook betaald geparkeerd (in de winter is het hier gratis) worden op parkeerplaats Zuidduinen. Dit is 10 minuten lopen.

Zijn jullie met het OV te bereiken?

Vanaf station Leiden Centraal
Neem bus 31 richting Katwijk stap uit bij halte Tramstraat. Vanaf hier is het 10 minuten lopen.
Vanaf station Den Haag Centraal
Neem bus 90 richting Lisse en stap uit bij halte Duindoornlaan. Vanaf hier is het 3 minuten lopen.

Tijdens het spelen

Hoe lang ben ik ongeveer bezig?

Inclusief ontvangst (10 minuten), spelduur (maximaal 60 minuten), foto-momentje (10 minuten) en napraat (20 minuten) ben je ongeveer 1.40 uur bezig.

Kan ik tijdens het spelen de kamer verlaten?

Dit kan. Als je de kamer tijdens het spelen wilt verlaten dan kan je contact opnemen met de dienstdoende commandant, hij zal je dan komen halen. Het spel voor jou is dan echter voorbij, de rest van je teamgenoten kan wel doorspelen.

Is jullie escape room veilig?

Escape room Inferno is veilig, de gamemaster monitort constant de gang van zaken in de kamer, tevens is er in de kamer een noodstop aanwezig waarmee de uitgang direct open gaat en je de kamer kan verlaten. In geval van een stroom storing zullen alle deuren vanzelf open gaan en kan je de kamer verlaten. De gamemaster zal je in geval van nood ten aller tijden naar buiten begeleiden.

Hoe kan ik de record tijd neerzetten?

Het all-time record kan alleen neergezet worden als je geen hints hebt gekregen.

Na het spelen

Kan ik de kamer nog een keer bekijken na afloop?

Wij lopen standaard de gehele kamer na afloop nog een keer helemaal door.

Kan ik iets te drinken krijgen?

Tegen een kleine vergoeding schenken wij koffie, thee of kan je een kleine versnapering uit onze minibar kopen. Kraanwater is gratis.

Ik wil graag een review schrijven, kan dat?

Daar zijn wij heel blij mee. Onze voorkeur gaat uit naar een review op escapetalk.nl, als je een review op een andere site wilt schrijven zijn wij daar ook heel blij mee!

Hoe ontvang ik mijn team foto?

Jullie ontvangen je team foto over de mail en wij publiceren de foto op onze social media.

Kan ik nog een keer komen spelen?

Dit kan zeker! Echter is het voor jezelf niet leuk om nog een keer een escape room te spelen die je al gedaan hebt. Als je toch nog een keer wilt komen dan maakt je team helaas geen kans om het all-time record neer te zetten.

Heb je nog vragen?


Neem gerust contact met ons op of kijk of je vraag misschien tussen onze veelgestelde vragen staat.

Contact


    Escape room INFERNO

    Wethouder D Ouwehandstraat 9A
    Katwijk aan Zee