fbpx

ESCAPE ROOM

INFERNO KIDS

WORD EEN ECHTE BRANDWEERHELD

ReserverenContact

ESCAPE ROOM

INFERNO KIDS

WORD EEN ECHTE BRANDWEERHELD

ReserverenContact

ESCAPE ROOM

INFERNO KIDS

WORD EEN ECHTE BRANDWEERHELD

ReserverenContact

 Tijdsduur:

60 minuten

 Team:

4-8 kinderen

 Leeftijd:

9 – 12 jaar

 Ontsnappingen:

100 %

 Tijdsduur:

60 minuten

 Team:

4-8 kinderen

 Leeftijd:

9 – 12 jaar

 Ontsnappingen:

100 %

escape room

INFERNO KIDS


Word een echte brandweerheld

Om ook kinderen het fenomeen van een escape room te ervaren heeft escape room INFERNO speciaal voor kinderen in de leeftijd van 9 – 12 jaar escape room INFERNO KIDS ontwikkeld. Bij escape room INFERNO KIDS zijn de kinderen de echte brandweerhelden. In de wachtruimte krijgen ze hun missie en trekken ze hun brandveilige overal aan. Nadat de missie is begonnen is het aan hen om in restaurant de Oude Osch de brand te vinden, te blussen en veilig het pand weer te verlaten met de achtergebleven knuffelbeer van een klein meisje. Bij INFERNO KIDS zijn de escape room, het verhaal en de puzzels speciaal aangepast op het niveau van de kinderen. 

inferno kids logo
escape room INFERNO
escape room INFERNO
inferno kids groepsfoto
inferno kids logo
escape room INFERNO
escape room INFERNO
inferno kids groepsfoto

Voor wie is INFERNO KIDS?

INFERNO KIDS is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 9 – 12 jaar. INFERNO KIDS is zo ontwikkeld dat kinderen zelfstandig de kamer kunnen spelen. Wanneer u met uw gezin INFERNO KIDS komt spelen, is het de bedoeling dat de kinderen de puzzels oplossen en de ouders uitsluitend mee gaan ter begeleiding. Wanneer u oudere kinderen heeft raden wij u aan om escape room INFERNO te spelen.

Waarom boeken?

INFERNO KIDS is een voor kinderen unieke brandweerervaring voor kinderen. De spelduur bedraagt circa 60-75 minuten, dit is inclusief briefing vooraf en een teamfoto, versnapering en drankje achteraf.

Veiligheid

Escape room INFERNO KIDS is voor kinderen volkomen veilig, er wordt geen gebruik gemaakt van echt vuur. Tijdens het hele spel is er cameratoezicht en kan de begeleider meekijken. In principe gaan de kinderen alleen de escape room in, de begeleider kan als hier behoefte voor is met de kinderen mee naar binnen.

Tarieven


Wat zeggen onze klanten


6 augustus 2021

Onze kids leken wel gip aapjes

“Onze kinderen (meisje 10 jaar, jongen 12 jaar en meisje 13 jaar oud) waren dol enthousiast! En staan te popelen om nog een keer een escaperoom te gaan doen!
1,5 jaar geleden hadden ze voor het eerst een escaperoom gedaan. En het niveau van de puzzels van deze escaperoom was uitstekend! Onze 10 jarige dochter kon ook veel bijdragen, doordat er meerdere dingen tegelijk ontdekt konden worden. Dus je bent niet afhankelijk van elkaar.

Veel leuke special effects, die precies voldoende spanning gaven! En al voordat het spel begonnen was, waren ze onder de indruk van de brandtrap als toegangspoort ; – )

Kortom: een aanrader!“

26 oktober 2020

Leuk om te zien en het enthousiasme van de kinderen

“4 kinderen de kamer in laten gaan, eindelijk mochten ze zelf zonder ouders los in een echte escaperoom. Ze vonden het geweldig en na afloop bleven ze er over praten. Het enthousiasme spatte er vanaf en ze waren trots dat ze het gehaald hadden. Zeker een aanrader want dagen er na hadden ze het nog over.“

Reserveer je afspraak


Wat leuk dat je de uitdaging aan durft en je met jouw team wilt aanmelden.
Reserveren kan eenvoudig door op de onderstaande knop te klikken, je gaat dan naar onze boekingsmodule waar je in drie eenvoudige stappen je afspraak boekt.

Escape room INFERNO boeken

Online kan je tot 24 uur van te voren boeken. Wil je binnen 24 uur nog komen spelen? Neem dan direct contact met ons op via 0615130104.

Heb je nog vragen?


Neem gerust contact met ons op of kijk of je vraag misschien tussen onze veelgestelde vragen staat.

Contact


    Escape room INFERNO

    Wethouder D Ouwehandstraat 9A
    Katwijk aan Zee