fbpx

Spannende escape room in Den Haag

Niets is zo leuk als teamwork op de proef stellen door middel van een escape room. Je wordt met vrienden, familie of collega’s opgesloten en het is aan jou en je team om binnen een uur de oplossing te vinden, zodat je kunt ontsnappen. Dat kan je bij Timed Adventures doen, dé escape room nabij Den Haag.

Timed Adventures beschikt over twee spannende escape rooms die gericht zijn op het thema brandweer en daarin zijn wij uniek. Nergens anders vind je een escape room in deze stijl, waarbij het zaak is om de brand tijdig onder controle te krijgen. Durf jij de uitdaging aan? Bezoek dan de Inferno escape room nabij Den Haag bij Timed Adventures.

Voor jong en oud

Bij onze escape room in Den Haag tref je twee kamers, een voor kinderen en een voor volwassenen. Dit is ideaal voor allerlei gelegenheden. Zoek je een leuk dagje uit voor het kinderfeestje van je zoon of dochter? Dan is de kindervariant perfect geschikt, het is een keer wat anders. Zoek je juist een activiteit voor teambuilding of een bedrijfsuitje? Dan is de Inferno escape room voor volwassenen een goede keuze.

De Inferno Kids escape room bij Timed Adventures nabij Den Haag is voor 4 tot 8 kinderen en kent een duur van 60 minuten. Deze escape room is volledig op kinderen aangepast, dus dat stelt de kids in staat om zelf de oplossingen te vinden. Het advies is wel dat een ouder meegaat ter begeleiding. De Inferno escape room voor volwassenen duurt eveneens 60 minuten en is bedoeld voor groepen van 2 tot 6 personen.

Escape room Den Haa

Red het gebouw van de instorting

De Inferno escape rooms nabij Den Haag hebben zoals al aangehaald de brandweer als thema en het is in beide zaken de bedoeling om uit te rukken nadat je een melding ontvangt. Stap voor stap betreed je het brandende gebouw en zul je diverse uitdagende puzzels moeten oplossen om te voorkomen dat het gebouw instort. Met 60 minuten op de klok dringt de tijd, dus het is zaak om je beste beentje voor te zetten en het pand van de ondergang te redden.

Met dit thema heeft onze escape room in Den Haag een goede aansluiting gevonden met de echte brandweer, waardoor je het gevoel krijgt deel uit te maken van een officieel korps. Ook maak je op een creatieve manier kennis met de uitdagingen die de brandweer zoal voorgeschoteld krijgt en de missie is natuurlijk duidelijk. Durf jij die uitdaging aan te gaan? Reserveer dan zeker een plek voor je team!

Arrangement op maat

Bij onze escape room in Katwijk bieden wij ook arrangementen aan op aanvraag. Voor bedrijfsuitjes, grotere groepen en meer kunnen wij een mooi programma samenstellen. Eventueel is dat ook mogelijk voor de Inferno escape room Kids, bijvoorbeeld voor schoolreisjes. Informeer naar de mogelijkheden, wij helpen je graag verder.

Heb je andere vragen over onze escape room nabij Leiden? Stuur ons een bericht of geef een belletje, wij vertellen je graag meer.