fbpx

Ervaar dé escape room in Katwijk

Timed Adventures is de brandweer escape room in Katwijk waar je een uitdaging krijgt geheel in thema van de brandweerlieden. We ontvangen je groep in onze kazerne en hier kort na zul je een belangrijke melding krijgen. Tijd om uit te rukken! Je kleed je om en zorgt ervoor dat je paraat staat om met je team op pad te gaan.

Is het eenmaal zover om op de melding af te gaan, dan is het aan jouw en je team in de Inferno escape room te Katwijk om de puzzels op te lossen en het gevaar tegen te gaan. Het gevaar zal 60 minuten aanhouden, dus de tijd tikt terwijl je het pand betreed en probeert te redden wat er te redden valt. Lukt het om je missie tot een goed einde te brengen? We hebben vertrouwen in jou!

Escape room voor volwassenen en kids

De Inferno escape room in Katwijk bij Timed Adventures is in twee varianten beschikbaar. We hebben een uitdagende en spannende escape room voor volwassenen die speelbaar is van 2 tot 6 personen. Ook hebben we een kindvriendelijke variant die bedoeld is voor kinderen van 8 tot 12 jaar, waarbij de puzzels en de uitdaging natuurlijk op hen afgestemd zijn.

Beide escape rooms hebben hetzelfde thema, maar de inrichting is natuurlijk anders. Hierbij mag je een escape room van hoge kwaliteit verwachten geheel in stijl van de brandweer. Natuurlijk zijn beide escape rooms volkomen veilig en ze staan tijdens het spelen onder cameratoezicht door de game master, die tevens begeleiding kan bieden als de spelers vastlopen.

Een leuk uitje voor vrienden, collega’s en familie

Onze escape room in Katwijk is met de duur van 60 minuten een leuke activiteit voor een avondje uit, of bijvoorbeeld om een keer wat anders te doen in het weekend. Maar ook is het geschikt voor diverse aangelegenheden. Denk aan bedrijfsuitjes, familiefeestjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en nog veel meer.

Je kunt bij ons via de website, maar ook telefonisch een afspraak maken en wij kunnen je dan uitgebreid informeren. Gaat het om grotere groepen? Dan kunnen we natuurlijk een arrangement op maat samenstellen, zodat iedereen aan de uitdaging in onze escape room te Katwijk kan deelnemen. Dit geldt zowel voor de gewone escape room als de variant voor kinderen.

De escape room nabij Leiden is in elk geval een leuk uitje. Het is een keer wat anders.

Help ons uit de brand!

De situatie in onze escape room in Katwijk is penibel en daarom hebben we jouw hulp nodig! Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan met je vrienden, collega’s of familie? Dan hopen we je snel te mogen verwelkomen in de Inferno escape room nabij Den Haag. Gelijk een afspraak maken? Je kunt vandaag nog reserveren.

Heb je nog wat vragen? Neem dan zeker even een kijkje bij onze veelgestelde vragen en als dat geen uitkomst biedt, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.