fbpx

Jouw escape room nabij Leiden

Altijd al eens in de schoenen van de brandweer willen stappen? Kom langs bij onze Inferno escape room nabij Leiden. Deze escape room is volledig ingericht als brandweerstation waar je een melding ontvangt van een gevaarlijke situatie. Na het aantrekken van de uitrusting ga je op pad om de brand onder controle te krijgen en het pand veilig te stellen, voordat het instort.

Deze uitdaging is natuurlijk niet zomaar iets, want het komt met creatieve puzzels en het is zaak om binnen 60 minuten het einde te bereiken. Lukt dat niet, dan is de missie mislukt en dat wil je niet op je geweten hebben. Maar we vertrouwen op jou! Maak de stap en kruip in de huid van de brandweer bij Timed Adventures, de unieke escape room nabij Leiden met als enige in het land de brandweer als thema.

Ook voor kinderen

Naast dat je met volwassenen terecht kunt bij onze escape room nabij Leiden, hebben we ook een Inferno variant voor kinderen. Deze escape room is volledig afgestemd op kinderen tot 12 jaar, waardoor de puzzels voor die doelgroep uitdagend genoeg, maar zeker niet onmogelijk zijn. Deze escape room duurt een uur tot vijf kwartier en een groepsfoto met een versnapering is inbegrepen.

De inferno escape room nabij Leiden voor kinderen is geschikt voor partijen van 4 tot 8 kinderen, wat perfect is voor een verjaardagsfeestje. Maar ook kan het uitermate geschikt zijn voor schoolreisjes, waarbij groepen bijvoorbeeld over activiteiten in de regio rouleren. Of gewoon met vrienden op pad en de kinderen voor een uitdaging stellen, dat kan ook. Voor een leuke kindvriendelijke escape room nabij Leiden zit je bij Timed Adventures goed.

Complete beleving

Bij onze escape room nabij Leiden zetten we heel erg in op de beleving. Dit wil zeggen dat we het thema serieus nemen en dat zal je in alles terugzien. Niet alleen de escape room zelf is in stijl van een situatie waar de brandweer wel raad mee weet, je begint in een heuse kazerne. Dus gelijk bij binnenkomst stap je al een andere wereld in en dat maakt de Inferno escape rooms uniek en onderscheidend.

Vanzelfsprekend moet een brandweer wel met de juiste kleding op pad en daarom zul je voordat je aan de escape room begint jezelf in een brandweeroverall moeten hijsen. Alles voor de veiligheid uiteraard! Met dit thema is Timed Adventures de enige in Nederland die zich met de brandweer bezighoudt en dat is natuurlijk voor iedereen leuk, ook voor echte brandweerkorpsen. Durf je de uitdaging aan? Plaats dan een reservering!

escape room INFERNO

Meer weten over onze escape room nabij Leiden?

Timed Adventures is met de escape room gevestigd in Katwijk en op onze website kun je alle informatie vinden. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan even een kijkje bij onze veelgestelde vragen en anders kun je natuurlijk contact opnemen via een bericht of de telefoon.

Kom je ook snel langs bij Timed Adventures? Jouw escape room nabij Den Haag! We hopen je snel te zien.