fbpx

Werken bij Escape room INFERNO


Voor Escape room INFERNO en INFERNO KIDS zijn wij opzoek naar een enthousiaste collega. 

Escape room INFERNO is een escape room waar de nadruk ligt op de ervaring. Als host is het jouw taak om de gehele ervaring bij de gasten over te brengen. Zo zorg je er onder andere voor dat de escape room klaar staat voor gebruik, zorg je dat de gasten netjes ontvangen worden en zij op de hoogte zijn van de regels en wat zij moeten gaan doen. Nadat de gasten de escape room in zijn gegaan en het spel gestart is houd je onder andere toezicht op het spelverloop en zal je waar nodig de spelers van hints/sturing moeten voorzien, de escape room duurt maximaal 65 minuten. Na afloop praat je nog even na en geef je de gasten eventueel nog een rondleiding door de escape room. Als de gasten tot slot vertrokken zijn moet de escape room weer gereset worden voor de volgende groep.

Klinkt je dit goed in de oren? Dan is werken bij Escape room INFERNO wellicht iets voor jou!

Wie zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste host/spelleider (m/v/x) bij voorkeur als ZZP’er en minimaal 18 jaar oud. Die bij voorkeur ervaring heeft met escape rooms en geen 9/5 mentaliteit heeft. Verder ben jij beschikbaar om doordeweeks ’s avonds en in de weekenden te werken flexibel ingezet te worden.

 Wat bieden wij?

Een leuke en uitdagende baan als host/spelleider voor minimaal 3 uur per week in een gezellig team. Tevens spelen wij vaak op uitwisseling andere escape rooms waar jij dan ook van harte welkom bij bent.

Hebben wij je interesse gewekt?

Solliciteer dan snel door het onderstaande formulier in te vullen en je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Heb je nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op met Tim Bellekom via info@timed-adventures.nl of 06-15130104.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Heb je nog vragen?


  Neem gerust contact met ons op of kijk of je vraag misschien tussen onze veelgestelde vragen staat.

  Contact


   Escape room INFERNO

   Wethouder D Ouwehandstraat 9A
   Katwijk aan Zee